Otac Dino: Boli, tata boli – pratit će me cijeli život!

Sve je bilo spremno za još jedno nezaboravno ljetovanje u Dubrovniku. Prije puta, 13-godišnji Arian još je samo htio posjetiti svog prijatelja u Selnici koji je slomio prste na nozi i odigrati nekoliko igrica s njime budući da se neće vidjeti neko vrijeme.

Otac Dino, u želji da udovolji svom sinu, upalio je crvenu Toyotu i tog petka, 26. srpnja, nešto prije podneva uputio se iz Čakovca prema Selnici do koje nažalost nisu stigli. Međutim, oko 11:34 rutinsku vožnju oca i sina, na državnoj cesti između Žiškovca i Štrukovca, frontalnim sudarom zaustavio je automobil Jeep poljskih turista u kojem je bila četveročlana obitelj. I počela je velika životna drama mlade čakovečke obitelji, jer su oba tata i sin, s ozljedama opasnim po život završili u našoj bolnici.

Tatu Dinu i njegovog sina Ariana Brkovića posjetili smo u bolnici te su nam ispričali što se zapravo dogodilo prošlog petka. Više o svemu pročitajte u tiskanom izdanju Međimurskih novina koje od ovog petka 2. kolovoza, možete kupiti na prodajnim mjestima diljem Međimurja.

Ostavi komentar