Optužnica protiv Smiljane Srnec: Jasmina Dominić ubijena je u lipnju 2000. godine

Palovec leš
Obiteljska kuća u Palovcu u kojoj je ove subote otkrivena dugo skrivana tajna

Prenosimo frapantne detalje Jutarnjeg lista iz optužnice protiv Smiljane Srnec iz Palovca koju se tereti za ubojstvo sestre Jasmine.

Ubila ju je s pet snažnih udaraca u glavu, najvjerojatnije na spavanju, ušicom sjekire ili nekim drugim predmetom, ugurala u škrinju, glavu joj zamotala u crnu najlon vreću, a vrat omotala najlonskom čarapom, donosi Jutarnji list.

Ispod crne vreće u Končarevoj škrinji prvo je bila plavo-bijelo-zelena navlaka za poplun s cvjetnim uzorkom u koju je bio umotan i drugi dio tijela, a na njemu su bili tragovi krvi. Kad su policajci napokon otvorili škrinju koja se teško otvarala, jer guma je bila zalijepljena ljepilom kad su skinuli navlaku za poplun s tijela, glava 23-godišnje Jasmine bila je još jednom omotana u crnu najlonsku vreću koja je oko vrata zavezana najlonskom čarapom u čvor.

Osim navlake za poplun, za zamatanje sestrina tijela koristila je i stolnjak. Svaku potkoljenicu omotala je u crnu najlon vreću i dodatno je zamotala najlonskom čarapom te sve opet zavezala u čvor.

Prvo što su istražitelji uočili u “Končarevoj” škrinji u hodniku obiteljske kuće pod stepenicama, bile su vrećice sa smrznutim graškom, voćem i povrćem, jagodama s datumima od 1. lipnja i 9. lipnja 2000.

Osim toga, u škrinji su bile vrećice s mrkvom, ribom… Budući da je dio voća i povrća bio u metalnoj košari, tek kad su uklonili košaru, ukazao im se dio ljudskog tijela, pokriven prozirnim vrećicama s voćem i povrćem.

Ispod tijela u zamrzivaču su bile i vrećice sa smrznutim iznutricama, vrećice sa smrznutim višnjama, koje su u škrinju stavljene 6. lipnja 2000. te dvije posude za smrznutom hranom i vrećica smrznute rajčice. Kriminalistički tehničari sve su fotografirali. Krenula je opsežna istraga koja je završena, donosi Jutarnji list.

Ostavi komentar