Optužnica protiv 36-godišnjaka iz Piškorovca zbog teškog ubojstva

Kuća u Piškorovcu gdje je teške ozljede od kojih je kasnije preminula zaradila 37-godišnjakinja Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je podiglo pred Županijskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatskog državljanina (36) zbog kaznenih djela teškog ubojstva te povrede djetetovih prava. Riječ je fizičkom napadu, kao i nasrtajem nožem na žensku osobu koje se sredinom veljače dogodilo u romskom naselju Piškorovec, nakon čega je nesretna žena umrla nešto kasnije u bolnici.

– Okrivljenog 36-godišnjaka optužnicom terete da je 16. veljače 2020. u kući u Piškorovcu više puta puta oštećenicu udario po tijelu i rukama, a potom joj nožem zadao ubod u predio lijevog kuka i nanio joj ubodnu ranu s ozljedama krvnih žila u trbušnoj šupljini te je ona preminula sljedećeg dana uslijed iskrvarenja – priopćilo je državno odvjetništvo.

36-godišnjak se nalazi u istražnom zatvoru, a u optužnici je predloženo da se istražni zatvor produlji zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Ostavi komentar