Opet prekinuta sjednica OV u Donjoj Dubravi

donja dubrava
Damir Vidović pomutio planove o svojoj smjeni

Sjednica općinskog vijeća Donje Dubrave zakazana za sinoć ipak nije završila onako kako su to isplanirali pojedini vijećnici. Naime, niti je bilo ostavki, niti je uspjela smjena predsjednika vijeća niti pak je zbog međusobnih prepucavanja i nadmudrivanja održana sjednica.

Prema planu na Vijeću su prisegu trebala dati dva nova vijećnika jer su Mario Mikulan i Martina Detelj dali ostavke. Isto tako, jedna od točaka dnevnog reda bila je razrješenje Damira Vidovića s mjesta predsjednika OV uz obrazloženje da ne radi svoj posao. “Pobunjenici” su već imali i ime novog predsjednika i njegovog zamjenika.

No, sve te planove pomutio je sam Damir Vidović briljantnim potezom ne želeći dati svoj potpis na izvješće mandatne komisije o zamjeni vijećnika zbog čega je nastalo komešanje a zatim i prekid sjednice.

Spor je naime izbio zbog Maria Mikulana, vijećnika koji je dao ostavku ali je i kao član mandatne komisije potpisao imenovanje novih vijećnika. Vijećnici se nisu mogli dogovoriti vrijedi li njegov potpis ili ne!

Ostavi komentar