0 C
Čakovec
Subota, 9 prosinca, 2023

Općina Štrigova prikuplja novac za kupnju građevinskog materijala mještanima općine Dvor u Sisačko – moslavačkoj županiji

U cijelosti objavljujemo tekst za prikupljenje novčanih sredstava za pomoć obiteljima stradalih u potresu koji je objavljen na stranicama Općine Štrigova. 

Poštovani mještani općine Štrigova,

naša Općina započinje s akcijom prikupljanja novčanih sredstava za kupnju građevinskog materijala mještanima općine Dvor u Sisačko – moslavačkoj županiji   koji su stradali u nedavnom potresu.
Naime, u kontaktu s načelnikom Općine došli smo do saznanja da je njima najpotrebniji građevinski materijal potreban za obnovu njihovih kuća. Općina Dvor (nekadašnji Dvor na Uni) je treća najveća općina u Hrvatskoj koja u svojem sastavu ima čak 64 naselja, a proteže se na površini 505 km2. Manji dio kuća na tom području je u potpunosti neupotrebljiv, dok se veći dio može dovesti u stanje korištenja s određenim građevinskim zahvatima. Iz tog razloga je njima najpotrebniji građevinski materijal ( crijep, cigla, gotova smjesa za zidanje, drvene letve i čavli).
Budući da je na tom području  teško kupiti navedeni građevinski materijal, naš cilj je da kroz donaciju  općine Štrigova iz proračuna, te uz vaše dobrovoljne priloge skupimo novac kako bi kupili navedeni građevinski materijal i sami ga dostavili na odredište. Svoj prilog možete uplatiti na postojeći žiro račun Općine, a mi ćemo nakon završene akcije u detalje podnijeti izvještaj koji će biti predočen javnosti.
U dogovoru s načelnikom općine Dvor akcija prikupljanja bi trajala do 15. veljače 2021. godine. Uplatu možete izvršiti na račun općine Štrigova sa sljedećim podacima
Broj žiro računa (IBAN): HR4823400091845200004
Model plaćanja: HR68
Poziv na broj: 7765 – OIB uplatitelja
Opis plaćanja: Donacija za stradale u potresu
Napomena: Možete direktno uplatiti na pošti, banci ili internet bankarstvom, a isto tako ispunjenu uplatnicu možete si podići  u uredu Općine.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE