Općina Orehovica pokreće humanitarnu akciju za kuću obitelji Pilić

Općina Orehovica provodi humanitarnu akciju ”Obitelj Pilić – za obiteljsku kuću” u svrhu prikupljanja novčanih sredstava za dovršetak obiteljske kuće tragično preminulog Martina Pilića (28). Martin je bio suprug i otac dviju djevojčica u starosti od 2 i 3 godine.

Stara obiteljska kuća koju je Martin krenuo obnavljati i adaptirati trenutno ne zadovoljava osnovne uvjete za život te su potrebni daljnji građevinski i adaptacijski radovi.

Stoga molimo sve građane, fizičke i pravne osobe, koji su u mogućnosti da na bilo koji način doprinesu što bržem prikupljanju sredstava za dovršetak kuće kako bi se unesrećenoj obitelji omogućili uvjeti za normalan i dostojanstven život.

Općina Orehovica poziva sve koji su voljni pomoći da odabrani novčani iznos uplate na sljedeći žiro račun otvoren u svrhu provođenja humanitarne akcije:

Privredna Banka Zagreb

IBAN računa: HR47 2340 0091 5110 7712 0

SWIFT CODE: PBZGHR2X

Humanitarna akcija trajat će u razdoblju od 6. srpnja do 30. rujna 2020. godine te molimo sve ljude dobre volje i velikog srca da se uključe humanitarnu akciju u što većem broju kako bismo u navedenom razdoblju prikupili dovoljno sredstava za dovršetak obiteljske kuće te ostvarili Martinovu želju.

Sva prikupljena financijska sredstva Općina će isplatiti izvođačima radova temeljem pristiglih ponuda.

Zahvaljujemo se svim građanima, svim pravnim osobama te obrtnicima, koji prepoznaju naš trud i nastojanje da se pomogne našim sugrađanima u teškoj životnoj situaciji.

Ostavi komentar