OGLASIO SE STOŽER CIVILNE ZAŠTITE: U Međimurju nema oštećenja od potresa!

Stožer civilne zaštite MŽ
Nacionalni stožer civilne zaštite donosi odluke i naputke po kojima ćemo živjeti, a Stožer Međimurske županije preporuke na temelju odluka Nacionalnog stožera

Oglasio se i Stožer Civilne zaštite Međimurske županije. Evo njihova priopćenja u nastavku:

-Danas u 6:25 i u 7:03 dogodili su se vrlo jaki potresi u Zagrebu, a koji su se osjetili i u Međimurju. Stožer civilne zaštite Međimurske županije, obavještava javnost da na području Međimurja nema materijalnih šteta uzrokovanih potresima, a niti ozlijeđenih osoba.

U Međimurju su u tijeku pregledi hidroelektrana te nisu uočena nikakva oštećenja. Sve zdravstvene ustanove u Međimurskoj županiji rade normalno, prema planu suzbijanja bolesti izazvane koronavirusom (COVID 19) te nemaju nikakva oštećenja izazvana potresima koji su se dogodili ujutro.

U Republici Hrvatskoj dosad je potvrđeno ukupno 235 oboljelih osoba, od kojih je pet osoba ozdravilo, a u Međimurskoj županiji, u ovom trenutku, nije zabilježen niti jedan slučaj zaraze koronavirusom (COVID 19). Svi testovi koji su se radili u posljednja 24 sata pokazali su se negativnima.

Stožer civilne zaštite Međimurske županije apelira na javnost da se pridržavaju uputa Nacionalnog stožera civilne zaštite te da ostanu pribrani,  održavaju osobnu higijenu, izbjegavaju bliske kontakte te održavaju socijalnu distancu (razmak između osoba 2 metra) u slučaju da moraju izaći.

Ostavi komentar