9.9 C
Čakovec
Subota, 2 ožujka, 2024

Održani sportski susreti Zajedno do bolje budućnosti

U subotu, 11.9.2021., na terenima NK „Sloga“ Čakovec održani su tradicionalni međužupanijski sportski susreti osoba s intelektualnim teškoćama u organizaciji  Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Međimurske županije.

Susrete je sufinancirala Međimurska županija.

Prije samog početka natjecanja na sportskim su terenima sve prisutne pozdravili i poželjeli im sportske uspjehe gradonačelnica Čakovca Ljerka Cividini i David Vugrinec, pročelnik Upravnog odjela za društvene, međunarodne poslove i odnose s javnošću.

U susretima je sveukupno sudjelovalo 7 ekipa, i to 5 ekipa udruge domaćina te po jedna ekipa Centra za rehabilitaciju Varaždin i Udruge „Maslačak“ iz Križevaca.

Ove godine se sportskim igrama nažalost, zbog trenutne situacije uzrokovane pandemijom koronavirusa, nisu mogle odazvati sve organizacije koje tradicionalno u njima sudjeluju. Natjecatelji su sudjelovali u sljedećim disciplinama: trčanje na 60 m, skok u dalj, boćanje, gađanje na koš, gađanje na gol, bacanje kolutova.

Nakon sportskog dijela susreta, sportaši su se okrijepili ručkom te je uslijedila podjela medalja. Prvo mjesto pripalo je ekipi Čakovec 3, drugo mjesto osvojila je ekipa Centra za rehabilitaciju Varaždin, a treće ekipa Udruge „Maslačak“. Susreti su završili nakon veselog druženja u popodnevnim satima.

Iz Udruge se zahvaljuju svim sportašima i volonterima na sudjelovanju i nadaju se još većem broju sudionika iduće godine. Isto tako, zahvale su upućene i svim gostima i posjetiteljima na podršci.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE