-1.7 C
Čakovec
Nedjelja, 5 veljače, 2023

Održan veliki koncert svih zborova iz župe Nedelišće

U subotu 19. studenog u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Nedelišću održan je koncert svih župnih zborova župe Nedelišće.
Koncert je započeo službom Riječi koju je imao župnik. Sve prisutne je pozdravio i zamolio zagovor sv. Cecilije. Program je vodila Kristina Kobal, vjeroučiteljica.
Pjevači su nastupali slijedećim redom:
Zbor iz Slakovca pod vodstvom Marijane Delost otpjevao je pjesme Jer Gospodin je moja snaga i Ostani s nama.
Zbor iz Dunjkovca kojeg vodi orguljaš Franjo Cimerman otpjevao je pjesme Krist na žalu i Napustiti nas može (U tvome srcu ima).
Zbor Serafini iz Pušćina kojeg vodi orguljašica Jelena Grubić, a danas su joj pomogli Sara na gitari te Lovro na trubi, otpjevao je pjesme Sidro, Pjesma Spasenja i Mesija.
Župni mješoviti zbor iz Nedelišća kojeg vodi orguljaš Vladimir Mihaljević otpjevao je pjesme Tebe Poem i Dajte mi sladak pjev.
Župni dječji zbor iz Nedelišća kojeg vodi Iva Novak i ujedno svira gitaru, uz pomoć drugih svirača Marko Lepoglavec – klarinet, Lucija Martinović – gitara, Robert Oreški gitara, otpjevali su pjesme Pretvorba, Volim te i pensamiento.
Na kraju je župnik svima zahvalio i svi zajedno smo otpjevali pjesmu VELIK SI. Poslije koncerta bilo je prigodno druženje u župnoj dvorani.
Preuzeto s Facebook stranice Župe Svetog Trojstva- Nedelišće.
foto: Miroslav Horvat

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

0FanoviLajkaj
3,695SljedbeniciSlijedi
14,700PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE