ODBOJKA JUNIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE: Ema Frančić i Iva Bulović u finalu

Ema Frančić i Iva Bulović

 srijedu, 7. kolovoza, u organizaciji KOP Opatije održano je pojedinačno juniorsko prvenstvo Hrvatske. KOP Čakovec je imao tri para u natjecanju, Iva Hranilović i Klara Škvorc, koje su samo dan ranije osvojile drugo mjesto na igrama mladih u Splitu, s dva poraza i jednom pobjedom nisu uspjele doći do polufinala. Isti omjer imale su Tija Budiša i Mirjam Varga. No, Ema Frančić i Iva Bulović, savladavale su prepreku po prepreku i s tri sigurne pobjede došle do finala.

U finalnom meču je prikazana zanimljiva odbojka na pijesku, a Ema i Iva nastavljaju sjajnom igrom i suvereno osvajaju prvi set. U drugom setu mali pad koncentracije što protivnice vješto koriste i osvajaju drugi, a zatim i treći set.

– Sve čestitke našim djevojkama na prikazanoj igri. Sve su cure odigrale solidno, tako da nema mjesta nezadovoljstvu, izjavio je trener Ivan Vabec.

Već slijedeći vikend očekuju nas nova uzbuđenja na pjeskaškim terenima, jer je na redu drugi dio klupskog natjecanja prve Hrvatske lige koje se igra u subotu i nedjelju na terenima zagrebačkog Jaruna.

Iva Hranilović i Klara Škvorc

Tija Budiša i Mirjam Varga

Ostavi komentar