Odaberite rustikalni ambijent Terbotza za svoje vjenčanje!

Budite dio povijesti Terbotza!

Ugodnu, toplu atmosferu, uz bezbrižnu organizaciju i profesionalnu uslugu možete pronaći u našim prostorima. Bilo da organizirate manje obiteljsko ili veće, svečano vjenčanje (do 110 osoba), znajte da ste na pravom mjestu. Puno je detalja oko kojih možemo pomoći svojim višegodišnjim iskustvom, a koji utječu na savršen dan koji će ostati u sjećanju Vama i Vašim gostima.

Zašto baš Terbotz?
Već dobro poznata i provjerena domaća, kreativna hrana, pripremana s puno ljubavi garantira gastronomski užitak tijekom cijele svečanosti. Svakom vjenčanju pristupamo individualno i sve prilagođavamo željama mladenaca.

Doček gostiju možemo organizirati ispred restorana, na terasi ili pak u vinskoj kušaoni, tako da Vas ništa ne može iznenaditi. DJ? Zašto ne! Vjerujte da su neka od najboljih vjenčanja upravo popratili DJ-i. Lokacija, uređenje i priroda zanimljiva su kombinacija brojnim fotografima koji pronalaze inspiraciju za kadrove koji će obilježiti Vaš dan.


Znate li da ovdje svako jelo ima svoj tanjur i pribor, nema dodatnog plaćanja za platnene ubruse, a mladenci imaju osiguranu sobu za presvlačenje i poklone? Također pomoći ćemo Vam kod kreiranja menija, plana i rasporeda stolova.

A momačka/djevojačka?
Nakon što ste odredili datum za vjenčanje, odmah se nametnulo pitanje: „A momačka/djevojačka?“ Ipak je to posljednji tulum s prijateljima prije vjenčanja, a da ste samo cura i dečko. Za tu proslavu namijenjena je kušaona ispod restorana ili multimedijska prostorija iznad restorana gdje Vas nitko neće smetati, a tulum možete pripremiti kako želite.

Ostavi komentar