Od sutra novo radno vrijeme Policijske uprave međimurske

Ministar unutarnjih poslova, poradi usklađivanja radnog vremena policijskih uprava s radnim vremenom tijela državne uprave te županijskih i gradskih službi, koje tijekom ljetnih mjeseci prelaze na ljetno radno vrijeme, kao i radi ostalih potreba službi policijskih uprava i policijskih postaja u ljetnom razdoblju, donio je Odluku kojom je utvrđeno dnevno radno vrijeme Policijske uprave međimurske tijekom ljetnih mjeseci, izvijestila je PU međimurska.

U razdoblju od 2. lipnja do 30. rujna 2020. godine dnevno radno vrijeme je od 7 do 15 sati.

Dnevno radno vrijeme Odjela za upravne poslove u sjedištu Policijske uprave te u Policijskoj postaji Prelog je od 7 do 15 sati (rad sa strankama od 7 do 14.30 sati), utorkom od 9 do 17 sati (rad sa strankama od 9 do 16.30 sati).

Napominjemo, kako do daljnjeg ne rade upravni poslovi u Policijskoj postaji Mursko Središće. Svi građani koji su koristili usluge spomenute ustrojstvene jedinice mogu potrebne poslove obaviti u sjedištu Policijske uprave u Čakovcu.

Građani svoj dolazak na upravne poslove Policijske uprave međimurske (u Čakovcu i Prelogu) više ne moraju najaviti, već mogu doći u toku radnog vremena, u terminu koji im odgovara. Napominjemo, da se tijekom dolaska moraju poštivati epidemiološke preporuke.

    Ove Odluke u Policijskoj upravi međimurskoj započet će s primjenom od utorka, 2. lipnja 2020. godine.

Ostavi komentar