Obrnička komora dijelila priznanja: Franjo Golub dobitnik nagrade za životno djelo statue Obrtnik Međimurja

Frnjo Golub dobtnik nagrade za životno djelo Obrtničke komore Međimurja

U zgradi Scheier u Čakovcu dodijeljene su diplome i priznanja Obrtničke komore Međimurja za 2020. tu godinu. 

Nagradu za životno djelo statuu Obrtnik Međimurja dobio je Franjo Golub, strojobravar iz Gornje Dubrave za 37 godina rada u obrtništvu za izuzetan doprinos u osnivanju i razvoju obrtničkih institucija, te za dugogodišnji uspješan rad na promidžbi obrtništva.

Željko Slaviček, ugostitelj iz Preloga, Franjo Patafta, strojobravar iz Strahoninca i Božidar Krušelj, tokar iz Preloga  dobili su plaketu Majstor godine za postignute značajne poslovne rezultate, ostvarena tehnološka unapređenja, postignutu visoku razinu kvalitete proizvoda i usluga, za postignute visoke rezultate u poduci učenika za obrtnička zanimanja.

Ines Gregorinčić, ugostiteljica iz Gornje Dubrave, Boris Lukovnjak, frizer iz Čakovca, Stjepan Naranđa fotograf iz Preloga dobili su Diplome za izniman doprinos u promidžbi, poticanju i unapređenju obrtničkog komorskog sustava.

Priznanja za dugogodišnji marljiv i ustrajan rad u obrtništvu 20 godina dobili su: Josip Brljak, drvoprerađivač iz Donje Dubrave, Mihajela Flinčec, drvoprerađivačica iz Totovaca, Marinko Kaleb, trgovac iz Čakovca, Jelena Klinčević, psihologinja iz Čakovca, Nenad Mekovec, optičar iz Čakovca, Predrag Mekovec, optičar iz Čakovca, Josip Mustač, soboslikar-ličilac iz Svete Marije, Branko Perčić, obrađivač metala iz Vrhovljana, Zdravko Sabol, serviser iz Svete Marije, Milan Smrtić, stolar iz Gornjeg Kuršanca, Alen Šopar, prerađivač hrane iz Murskog Središća, Franjo Štefan, obrađivač metala iz Preloga, Ivan Štefić, instalater iz Donje Dubrave, Petar Tot prijevoznik iz Čakovca.

Na svečanosti su dodijeljene i Povelje, Zahvalnice i Priznanja Hrvatske obrtničke komore.

Povelje za izniman doprinos razvoju obrtništva i unapređenju rada obrtničkih asocijacija dobili su: Božidar Horvat, serviser vatrogasnih aparata iz Knezovca, Vlado Brumec, automehaničar iz Čakovca, Dražen Matjašec, strojobravar iz Podbresta.

Zahvalnice za izniman doprinos razvoju obrtništva i unapređenja rada obrtničkih asocijacija dobili su: Ivančica Srnec, vlasnica tiskarske radionice iz Nedelišća, Davor Mesarić, ugostitelj iz Čakovca, Željko Bratković, klesar iz Mihovljana, Antonija Šarec Grabar, profesorica iz Varaždina, Pišta Novak, profesorica iz Lopatinca.

Priznanje za izniman doprinos razvoju obrtništva i unapređenju rada obrtničkih asocijacija dobili su Biserka Horvat, frizerka iz Male Subotice, Hasan Hasani ugostitelj iz Čakovca, Stjepan Krnjak, elektromehaničar iz Šenkovca, Jelena Vladimirovna Oletić, maserka iz Jurovčaka.

Ostavi komentar