1.7 C
Čakovec
Nedjelja, 26 studenoga, 2023

Obnovljena i očišćena košarkaška igrališta na području Čakovca

Na svim terenima maknuto je smeće, obojane su konstrukcije koševa, promijenjene su mrežice na koševima i napravljeni ostali sitni popravci.

U subotu 4. lipnja obnovljeno je šest košarkaških igrališta na području grada Čakovca. Cijela inicijativa krenula je od gradonačelnice Ljerke Cividini i pod pokroviteljstvom grada Čakovca, uz potporu Košarkaškog saveza Međimurske županije i suradnju gradskih košarkaških klubova s ciljem čišćenja te obnove košarkaških igrališta na području grada. Perutnina Ptuj Pipo se ovoj lijepoj akciji pridružila u sklopu svoje inicijative Poli prirodu voli! Tako su vrijedni i entuzijastični zaposlenici PP Pipa zajedno s članovima košarkaškog saveza i gradskih klubova pokazali kako zajedno i s dobrom voljom mogu pokrenuti dobre stvari.

Akcija je obuhvatila obnovu 6 vanjskih košarkaških igrališta

ŽKK Radost i VKK Međimurje uredili su teren Učiteljskog fakulteta, KK Međimurje teren I. i II. Osnovne škole, Međimurske županije i Udruga košarkaških sudaca Međimurske županije, kojima se pridružila PP Pipo doprinijeli su uređenjem terena III. Osnovne škole, KK Mladost Ivanovec u Ivanovcu je očistio školski teren te onaj kod nogometnog igrališta, a KK Čakovec i Globetka Čakovec bili su vrijedni na terenima TIM-a.

Na svim terenima maknuto je smeće, obojane su konstrukcije koševa, promijenjene su mrežice na koševima i napravljeni ostali sitni popravci.

Cilj akcije je vratiti djecu na igrališta.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE