Obitelji Hren iz Selnice dodijeljeno općinsko priznanje

obitelje Hren

Načelnik Selnice Ervin Vičević dodijelio je povodom Dana općine zahvalnicu za brojne donacije udrugama civilnog društva s područja općine te za razvoj OPG-a.

U nastavku objavljujemo priopćenje za medije Općine Selnica:

Obitelj Hren razvoj svojeg gospodarstva započinje 1993. kada  kreće uzgojem i prodajom pilića. 1998. proširuje  djelatnost na ratarstvo, a 2007. djelatnost se nadalje širi na uzgoj vinograda i proizvodnju vina. Vina obitelji Hren nagrađivana su niz godina na sajmu vina Urbanovo, a izvrstan okus može se osjetiti u restoranu na Kaptolu kao i u mnogim mjestima bliže i dalje okoline.

Vinograd obitelji Hren i prekrasan objekt smješten je na području susjedne općine Sveti Martin.

Svakako najveće bogatstvo obitelji Zlatice i Branka njihova su djeca Dora, Josipa i Lucija koje su na školovanju, a Martin je završio svoje školovanje i radi kao odvjetnički vježbenik.

Kvalitetu vina okusilo je mnoštvo mještana naše Općine Selnica jer su kao donatori vinom niza naših udruga zaslužili našu zahvalnost. Nikada ni jedna udruga koja je pokucala na vrata obitelji Hren nije otišla praznih ruku.

Posebno zadovoljstvo je činjenica da obitelj Hren Općinu Selnica opskrbljuje svojim proizvodima pa je njihovo vino pod znakom Općine Selnica završilo u mnogim domovima diljem naše domovine.

Želimo obitelji Hren daljnju uspješnu proizvodnju i suradnju na obostrano zadovoljstvo.

 

Ostavi komentar