Novosti iz Murskog Središća

mursko središće
Kolegij gradonačelnika Dražena Srpaka

Zadužuje se pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela, voditeljica Odsjeka za opće društvene djelatnosti, turizam, europske integracije i protokol i voditelj Odsjeka za financiranje, proračun, društvene djelatnosti i socijalnu skrb za pripremu Ugovora o financiranju programa/projekata/manifestacija udruga. Rok za pripremu istih je sedam dana. Nakon toga će se putem pošte ugovori poslati udrugama te molimo predsjednike udruga da iste potpišu uz stavljanje štambilja te vrate Gradu na način da se na ulazu Gradske uprave pozvoni, a dežurni djelatnik će ugovor preuzeti. Molimo vas za ažurnost kako bi se temeljem potpisanih ugovora dio sredstava u što kraćem roku moglo isplatiti udrugama.

Gradsko vijeće Grada Mursko Središće i Grada Ozlja donijeli su Odluke o potpisivanju Sporazuma o bratimljenju između Grada Mursko Središće i Grada Ozlja. Svečano potpisivanje Sporazuma o bratimljenju između Grada Mursko Središće i Grada Ozlja planirano je za 30. travnja povodom Dana Zrinskih i Frankopana u Gradu Ozlju

Dobrovoljno vatrogasno društvo Peklenica – gradonačelnik prima na znanje prijedlog članova DVD Peklenica za oslobađanje plaćanja komunalne naknade te se temeljem Odluke o dopunama odluke o komunalnoj naknadi (Gradsko vijeće, 12.11.2014.) oslobađaju slijedeći vatrogasci iz Peklenice: Dražen Srša, Zvijezdan Tuksar, Marko Varga, Nikola Goričanec, Darko Kolarić, Klaudija Mance, Damjan Debelec, Saša Debelec, Lovro Nerer, Saša Govedić, Josip Nerer.

 

Ostavi komentar