Novogodišnja čestitka Matije Posavca župana Međimurske županije

Župan Matija Posavec
Župan Matija Posavec

Zdravlja, radosti i mira svakom međimurskom domu

Poštovani stanovnici Međimurske županije, drage Međimurke i Međimurci,

U novoj godini vam prije svega želim dobro zdravlje, radost i mir. Želim da u nadolazeću godinu uđemo u duhu zajedništva, solidarnosti i optimizma, u duhu onih vrijednosti koje su nas spajale i očuvale proteklih mjeseci, pokretale i nosile kada je bilo potrebno. Iza nas je izazovna godina za koju vjerujem da je mnogima od vas, baš kao i nama, bila teška, koja je promijenila našu svakodnevicu, no i osvijestila nas o onome što je u životu doista bitno.

Pozivam vas da 2021. godinu očekujete čuvajući lijepe uspomene s nadom u bolju budućnost. Siguran sam da mi, Međimurci, zajedničkim snagama možemo prebroditi svaki izazov, sljedeći primjer naših brojnih pojedinaca u obrazovanju, sportu, gospodarstvu, koji skromno, ali borbeno i jedinstveno, koristeći pruženu priliku, pokazuju svoju snagu i talent. Još jedan je to dokaz kvalitete naše Županije, koju karakterizirate vi, samozatajni, vrijedni ljudi, vaše ideje i trud, kojima svakodnevno činite našu zajednicu boljom.

Svima vama, svim Međimurkama i Međimurcima, svim stanovnicima naše Županije, od srca želim da 2021. godina ispuni vaše želje i nade te unese zdravlja i mira u svaki međimurski dom.

Župan, Matija Posavec

 

 

Ostavi komentar