Novih 13 studenata potpisalo ugovore o stipendiranju u Sv. Jurju na Bregu

Općina Sveti Juraj na Bregu nastavlja i ove godine stipendiranje 35 studenata iz prethodnih akademskih godina, ali i novih 13 studenata koji su zadovoljili sve uvjete na raspisanom natječaju za dodjelu stipendija u akademskoj godini 2017./2018.

Jučer je tim povodom 13 novih stipendista u Vijećnici općine u Svetom Jurju na Bregu potpisalo ugovore o korištenju stipendija.

Studenti koji pohađaju studij u Čakovcu i Varaždinu dobivat će mjesečno 300 kuna, a svi ostali koji studiraju u udaljenijim gradovima i u inozemstvu po 500 kuna na mjesec– kazao nam je u razgovoru načelnik Nagrajsalović.

Novi stipendisti su: Filip Kralj, Rajan Dominić, Antonija Zadravec, Marta Pintarić, Jana Sabol, Ivan Cvetković, Viktor Dvanajščak, Dunja Škvorc, Sara Vuković, Lucija Glavina, Filip Benković, Valentina Čurin i Ivan Modrić.

Stipendija jako olakšava naš kućni budžet pošto imamo kod kuće dva studenata. Drago nam je što je naš sin primio stipendiju koju će iskoristiti za literaturu i smještaj– kazao nam je Mladen Dominić iz Brezja, otac Rajana, studenta druge godine na Fakultetu prometnih znanosti u Zagrebu koji zbog fakultetskih obaveza nije mogao prisustvovati svečanom potpisivanju ugovora.

Ostavi komentar