Novi detalji prometne u Ivanovcu: Policija otkrila kako je došlo do nesreće!

Jučer, 27. studenoga 2020. godine nešto prije 20 sati u Ivanovcu dogodila se prometna nesreća u kojoj je nažalost smrtno stradao 42-godišnji vozač osobnog automobila.

Upravljajući Mazdom Premacy, čakovečkih registarskih oznaka, kolnikom Ulice Josipa Broza, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste (zavoj) te vidljivosti (noć) zbog čega je u zavoju automobilom djelomično sišao izvan kolnika na travnatu površinu.

Potom je u povratku automobila na kolnik došlo do zanošenja te izlijetanja izvan kolnika, gdje je automobil udario u dvorišnu ogradu obiteljske kuće, a u nastavku kretanja i u drveće unutar dvorišta. Uslijed siline udara dio odbačenih dijelova ograde oštetili su Hondu Accord, čakovečkih registarskih, koja je bila parkirana u spomenutom dvorištu. Očevidom je utvrđeno kako vozač Mazde za vrijeme vožnje nije koristio sigurnosni pojas.

Liječnik pristigle ekipe hitne medicinske pomoći na mjestu događaja  utvrdio je smrt 42-godišnjeg vozača.

Na mjestu događaja pripadnici JVP-a Čakovec sudjelovali su u vađenja tijela preminulog vozača iz vozila.

Prema nalogu nadležnog državnog odvjetnika tijelo preminulog 42-godišnjaka prevezeno je na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec, gdje će se obaviti obdukcija.

Zbog obavljanja očevida od 20:10 do 21:55 Ulica Josipa Broza u Ivanovcu bila je zatvorena za sav promet, koji se odvijao obilaznim pravcima.

O prometnoj nesreći dostavit će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Preminuli 42-godišnji vozač osobnog automobila deveta je žrtva na međimurskim prometnicama u ovoj godini, izvijestila je PU međimurska.

 

Ostavi komentar