Novi detalji prometne u G. Hrašćanu: Naložena obdukcija stradalog i vještačenje alkoholiziranosti sudionika!

nesreća g hrašćan

Zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu je, u prethodnom postupku, zajedno s policijskim službenicima Policijske uprave međimurske, provela očevid prometne nesreće koja se dogodila 2. lipnja 2019. oko 17,35 sati na cesti u mjestu Gornji Hrašćan, priopćio je DORH u Čakovcu.

Prema dosad prikupljenim podacima, do prometne nesreće je došlo na način da je hrvatski državljanin (1973.) upravljajući teretnim automobilom, započeo pretjecati osobni automobil koji je već počeo pretjecati drugi osobni automobil ispred sebe, pa je došlo do udara prednje desne bočne strane teretnog vozila u lijevu bočnu stranu osobnog automobila. Uslijed sudara je teretni automobil sišao s ceste u lijevu stranu, udario u parkirano vozilo, a zatim i u betonski stup električne mreže. Vozač teretnog vozila zadobio je ozljede uslijed kojih je preminuo na mjestu nesreće.

Radi utvrđivanja uzroka prometne nesreće naložena je obdukcija stradale osobe i vještačenje alkoholiziranosti sudionika događaja, a poduzet će se i druge potrebne dokazne radnje i daljnji izvidi.

Ostavi komentar