NOVI DETALJI O RAZBOJNIŠTVU: Uhićena trojka? Jedan pljačkao nožem u trgovini, dva ga čekala za bijeg!

Policijska potraga Vratišinec
Čitatelj nam je javio da želi "ispraviti" policijsku informaciju, jer prema viđenom u Ulici Brodec počinitelji razbojništva u Vratišincu su uhićeni Foto: Čitatelj

Prema navodima očevidaca koji su se javili našoj redakciji u drskom razbojništvu u trgovini Metss-a koje se dogodilo oko 13,45 sati u Vratišincu, sudjelovala je trojka, a ne jedan razbojnik. Prema tim navodima, jedan je nožem prijetio prodavačici koja mu je predala utržak, dok su ga vani čekala još dvojica za bijeg.

Međutim, prema dostupnim informacijama u rekordnom roku su u Vratišinec stigli policija i zaštitari. U filmskoj potjeri prema riječima mještana Vratišinca sva trojica su ubrzo uhićena, a u pitanju su navodno pripadnici romske nacionalne manjine.

– Jedan se sakrio u vodenu baru, a druga dva su uhvatili kod šume. Svi su uhićeni u Ulici Brodec. Na terenu ima puno policijskih auta, “marica” i još najmanje tri javio nam je situacija iz Vratišinca jedan mještanin. Također kako doznajemo prilikom uhićenja pronađen je i ukradeni novac.

Podsjetimo iz policije su prethodno javili da počinitelj(i) još uvijek nisu uhvaćeni, te da traju izvidi, pa su mještani Vratišinca revoltirani takvom informacijom, posebice jer se događaju česte krađe i osjećaju se sve nesigurniji.

 

 

 

Ostavi komentar