Nova generalna direktorica Termi Sveti Martin Nuša Korotaj

Terme Sveti Martin su jedno od najvećih turističkih poduzeća u kontinentalnoj Hrvatskoj, a diljem regije poznate su kao prvi healthness resort u Europi. Od siječnja 2022. godine poziciju generalne direktorice nakon odlaska Igora Nekića preuzela je žena, Mariborčanka Nuša Korotaj, dobro poznata diljem regije po svojim poslovnim uspjesima u mnogim turističkim kompanijama s kojima je surađivala u prošlosti.

Nuša je već protekle tri godine bila dio tima Termi Sveti Martin na poziciji direktorice prodaje i marketinga i bila je odgovorna za intenzivan razvoj tog područja te za poslovni i produktni razvoj, a pored toga i za aktivno podizanje kvalitete ponude te uređenje samog resorta. Svatko tko je tih proteklih par godina posjetio Terme Sveti Martin, mogao je vidjeti promjene, a svi moramo priznati da Terme danas izgledaju bolje nego ikad. Kvalitetna ponuda, renovirani restorani i sobe, preuređeni lobby te vanjski aquapark samo su dio promjena na kojima su Terme radile za vrijeme epidemije, a Nuša je sa svojim idejama bila aktivno uključena u svaki korak.

Što Nuša kaže na samu činjenicu da je prva žena za upravljačkom pozicijom Termi: – Ovo je svakako jedna velika motivacija, a prvenstveno iznimna čast. Tu svakako moram najprije zahvaliti BHS menadžment kopaniji, pa tako i našem vlasniku, na ukazanom povjerenju koje imaju u mene i naravno svim svojim kolegicama i kolegama koji vjeruju u moje sposobnosti da ću naše terme voditi u pravom smjeru i na najbolji mogući način. Svakako ova pozicija sa sobom donosi i određenu razinu pritiska i odgovornosti, ali smatram kako to nije ništa negativno, nego više u smislu ”vjetar u leđa” i dobra motivacija da svi zajedno budemo još bolji u svom poslu i ostvarimo sve naše ciljeve. Pored sebe imam vrlo dobro uhodanu ekipu s kojom usko surađujem već više od tri godine i sve odluke cijelo to razdoblje donosimo zajedničkim snagama, slušamo i savjetujemo jedni druge, što vidim kao kvalitetan i dobar način timskog rada, a koji je vrlo bitan u ovako velikom kolektivu kao što smo mi.

Nuša Korotaj je rodom iz Maribora gdje i živi sa svojom obitelji, te pored uloge poslovne žene s druge strane ima i ulogu majke i supruge. – Obitelj mi je iznimno važna jer mi stvara ravnotežu između stresa na poslu i mirnog obiteljskog života. S njima napunim baterije, opustim se i razbistrim misli da mogu biti uspješnija u poslu i tada dobijem najviše ideja. Cijela moja obitelj jako voli prirodu, sport i druženje s prijateljima, pa u slobodno vrijeme pokušavamo sve to spojiti što bolje.

Što nam Nuša i ekipa Termi Sveti Martin spremaju u budućnosti, ostalo nam je pričekati i vidjeti, a sigurni smo da će rezultati biti još uspješniji. Ipak, Međimurje je poznato kao jedno od najpoželjnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj, i to s razlogom.

Ostavi komentar