Nogometaši Međimurja krenuli s pripremama za proljetni nastavak

U ponedjeljak u 14 sati trener Matija Kristić sa svojim pomoćnicima Darkom Stamenkovićem i Davorom Kovačevićem poveo je  igrače čakovečkog Međimurja u sedmotjedne pripreme.

Osim Branilovića koji boluje od viroze, na prvi trening odazvao se 21 igrač, gotovo svi s kojima će raspolagati trener Kristić u nastavku prvenstva.
Uz 10 kontrolnih utakmica svaki dan trenirat će se na terenima i teretani SRC Mladost. U drugom dijelu priprema ekipa će brusiti osam dana formu u Vodicama i tamo odigrati utakmice sa Šibenikom i Zadrom.
U međuvremenu klub su napustila četvorica nogometaša: Sabol , Škvorc , Karamarković i Šarić, a za sada su došli Novoselec ( Varteks), Ikić i Jakšić ( Osijek ) i Rališ ( ŠN Međimurje – Čakovec ).
Obzirom na kratko prvenstvo ( 13 kola ) gdje je svaki bod bitan u izjednačenoj ligi trener Kristić želi ojačati još dvije pozicije u ekipi pa se traga za iskusnim zadnjim veznim i centralnim napadačem.
Prva kontrolna utakmica na rasporedu je već u subotu 19. siječnja kada Međimurje gostuje u Murskoj Soboti kod tamošnjeg prvoligaša Mure. (md)

Ostavi komentar