Noćas u bolnici preminuo motociklist Tomo Toplek (17) koji je stradao u prometnoj na relaciji Slemenice – Zasadbreg

Prometna između Slemenica i Zasadbrega, foto: JVP Čakovec
Prometna između Slemenica i Zasadbrega, foto: JVP Čakovec

Do nas je stigla informacija da je u ŽB Čakovec noćas preminuo motociklist stradao u prometnoj nesreći na cesti Slemenice-Zasadbreg.

– Dana 18.09.2021.g. u 07:17 sati izvješteni smo iz ŽB Čakovec da je u 02:00 sati preminuo Tomo Toplek (2004), koji je sudjelovao u prometnoj nesreći dana 16.09.2021.g. oko 20:55 sati na relaciji Slemenice – Zasadbreg kao motorista, obavijestili su iz PU međimurske.

Podsjetimo, prometna nesreća dogodila se, kako je izvijestila međimurska policija,  na način da se 44-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, vozilom se nije kretao uz desni rub kolnika obilježene prometne trake.

Nesreća između Slemenica i Zasadbrega: Motociklist ozlijeđen, zapalio se automobil

Zbog toga je vozilom prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje je udario u motocikl čakovečkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 17–godišnjak. Od siline udara osobni automobil odbačen je izvan kolnika gdje se zapalio i u potpunosti izgorio. Nakon udara motocikl se prevrnuo, a vozač pao u cestovni jarak.

Vozilom hitne medicinske pomoći vozač osobnog automobila i motocikla prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec, dok će se težina ozljeda zadobivenih u nesreći naknadno okvalificirati.

Cesta je u vremenu od 21:10 do 23:10 sati bila zatvorena za promet koji se odvijao obilaznim pravcima, dok su požar na vozilu ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Čakovec i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Žiškovec.

Ostavi komentar