NK Polet (SMnM) krenuo s pripremama

Nakon kratke ljetne stanke trener seniorske momčadi NK Polet (SMnM) Matija Kristić ponovno je zakazao okupljanje momčadi za ponedjeljak 12. srpnja 2021. godine u 18:00 sati na igralištu NK Polet.

Kratkim sastankom igrača i testiranjem igrača u ponedjeljak u 18:00 sati započele su pripreme seniorske momčadi NK Polet za narednu natjecateljsku sezonu 2021./2022. u 3. HNL – Sjever. Nogometni klub Polet pripremne treninge će odraditi na svojim terenima. Trenirat će se 4 – 5 puta tjedno, a uz trenera seniorske momčadi Matije Kristića te sportskog direktora Zorana Šardija. Svi treninzi i utakmice odvijat će se pod budnim okom fizioterapeuta Darijana Tomašića.

Nakon kraja prvenstva Poletovci nisu mirovali već su gotovo svakodnevno individualno trenirali. Da bi se ostalo u koliko-toliko natjecateljskom ritmu odigrana je do sada i prijateljska utakmica. Na domaćem terenu su poraženi od viceprvaka Hrvatske NK Osijek 2:4.

U sklopu priprema sljedeći vikend gostuju na turniru u Hlapičini gdje će odigrati dvije utakmice, po jednu u subotu i jednu u nedjelju.
Većina igrača koji su nastupali u prošloj sezoni i dalje ostaju na okupu. Njihove redove iz raznoraznih razloga napustili su Tomislav Medved, Erik Hozjan, Dino Škvorc, Karlo Karlovčec, Dominik Filipović i Karlo Težak.
Za sada službeno su redove pojačali Ivan Dolovski, Fran Antolović te Nino Patafta i Leonard Mesarić.

Početak natjecanja za sezonu 2021./2022. 3. HNL – Sjever je predviđen za subotu 21. kolovoza 2021. godine kada gostuju u Ludbregu kod NK Podravina.

Prije početka nove prvenstvene sezone očekuje nih i 2. kolo Kupa Međimurskog nogometnog saveza koje je planirano 15. kolovoza 2021. godine.

Ostavi komentar