NK Nedelišće dobilo novi grb

Nogometni klub Nedelišće dobilo je novi grb koji je usvojen na Izbornoj skupštini Kluba održanoj 12. siječnja 2024. godine glasovima većine prisutnih članova

Za jedan sportski klub je od iznimnog značaja da ima kvalitetan vizualni identitet pri predstavljanju kluba u državi i inozemstvu. On je jedan od najvažnijih faktora prepoznatljivosti toga kluba. Nogometni klub Nedelišće je klub bogate povijesti i tradicije koji dugi niz godina s mnogo uspjeha predstavlja Nedelišće i Međimurje.

 

 

– S time u vidu, pristupilo se redizajnu postojećeg vizualnog identiteta. On mora biti suvremenog, modernog izgleda koji bi postao prepoznatljiv i koji bi bio u stanju privući nove članove u klub. Osim toga, potrebno je i zadržati jednostavnost kako bi se mogao upotrijebiti na velikom broj promotivnih materijala, sportske opreme, odjeće i rekvizita.

Namjera je stvoriti identitet, takoreći brend, koji je istovremeno inovativan i poštuje povijest i nasljeđe kluba u tradicionalnim bojama – plavoj i bijeloj.

Grb kluba mora biti jedinstven, prepoznatljiv i da jasno otkriva identitet kluba. Postojeći grb s korištenjem plave i bijele boje, šahovnicom i nogometnom loptom previše je sličan susjednim i okolnim klubovima, i samim tim se ne izdvaja u masi kao što bi to trebao novi grb.

Kako bi se promovirao sklad i modernost, novi se grb sada temelji na slovu “N”, u dinamičnom i sportski inspiriranom dizajnu, kako bi se istaknula povezanost između Nedelišća kao nogometnog kluba i Nedelišća kao naselja. Ovaj elegantni tipografski dizajn savršeno se uklapa u elegantan i otvoren oblik inspiriran dosadašnjim klupskim grbom i grbom Općine Nedelišće.

Cjelokupni dizajn sada je jednostavniji i suvremeniji, koristeći elegantne linije, a nogometna lopta sada se nalazi u sredini pri dnu grba. Natpis “Nogometni klub Nedelišće”, puni naziv kluba, stoji velikim slovima, na vrhu novog vizuala našeg kluba.

Elegantniji i jednostavniji, namijenjen je mladoj i entuzijastičnoj publici i trebao bi pomoći u privlačenju novih partnera i pridonijeti izgradnji ugleda kluba. Ima sve kvalitete koncepata brendova velikih sportskih klubova, s dalekosežnim potencijalom za razvoj u smislu marketinga i prodaje, poručili su iz NK Nedelišće.

tekst: NK Nedelišće

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE