NK Budućnost (P): S domaćim dečkima ostvariti ciljeve

U NK Budućnost (P) pripreme već traju dva tjedna. Cilj pred početak tekuće sezone bio je gornji dom ljestvice, a budući da je trenutna pozicija kluba 3. mjesto, može se reći da je cilj ispunjen, dok im je za daljnji tijek sezone cilj ostaje nepromijenjen.

U nastavak sezone NK Budućnost kreće na domaći pogon te su priključena tri juniora s pravom nastupa, a klubu je ponovno pristupio Damjan Novak koji bi trebao biti pravo pojačanje te pomoći u ostvarenju cilja.

Na čelu seniora ostaje dosadašnji trener Zlatko Novak, a juniori će kroz tjedan imati utakmice u NK Mladost Prelog s kojima dijele suradnju preko nogometne škole.

Treninzi se odvijaju tri puta tjedno te su u planu trening utakmice vikendom.

U svrhu ostvarivanja što boljih uvjeta za rad u klubu osim sportskog dijela traju i radovi pa spomenimo da je pred završetkom objekt sanitarnog čvora, dok je nadstrešnica uz prostorije kluba završena, pred završetkom su i radovi postavljanja reflektora na glavnom igralištu.

Ovim putem u NK Budućnost (P) zahvaljuju Općini Orehovica te svim sponzorima, donatorima, simpatizerima i navijačima NK Budućnost Podbrest.

Ostavi komentar