Nina Palfi osvojila 3. mjesto na WorldSkills Croatia 2024. u disciplini frizerstvo

U organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih od 13. do 15. svibnja u Zagrebu je održano Državno natjecanje učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2024. Natjecali su se najbolji učenici strukovnih škola Hrvatske.

U disciplini Frizerstvo iz Gospodarske škole Čakovec natjecala se učenica trećeg razreda, Nina Palfi, koja je postigla izniman uspjeh osvojivši treće mjesto u državi i brončanu medalju. U svojem najboljem izdanju pokazala je stečena znanja, vještine, kreativnost i spretnost.

Za natjecanje ju je pripremala njezina mentorica Nives Kocijan, strukovni učitelj izvrsni savjetnik. Nina se natjecala u tri kategorije: moderna HTO, kreativno šišanje i frizura slobodnog stila, vjenčana frizura na dugoj obojenoj i izbijeljenoj kosi prema zadanoj fotografiji te muško kreativno šišanje, bojanje i izbjeljivanje slobodnog stila.

Mentorica Kocijan rekla je da je skromnost, neopisiva upornost, trud i disciplina Ninu naprosto trebao dovesti do uspjeha. Učenica je intenzivno pripremala mjesec dana (tri puta tjedno po nekoliko sati) kako bi se našla među najboljima od ukupno dvanaest natjecatelja.

 

Izvor: Gospodarska škola Čakovec

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE