Nikola Medved: Netaknuta priroda naš je neprocjenjiv turistički potencijal!

nikola medved

Međimurje svake godine niže nagradu za nagradu iz područja turizma. Jedina smo županija s tri nagrade EDEN za Europsku destinaciju izvrsnosti. Isto kao i 2007. godine, Sveti martin na Muri proglašen je nacionalnim pobjednikom, a 2015. godine nagrađeni smo EDENOM za spoj turizma i lokalne gastronomije u gornjem Međimurju. Kao šlag na tortu došla je i nagrada obitelji Pintarić iz Čakovcu čija je kuća za iznajmljivanje u Dragoslavcu proglašena najboljom obiteljskom kućom za odmor u Europi.

Na temu turizma i njegove budućnosti u Međimurju razgovarali smo Nikolom Medvedom iz Frkanovca, predsjednikom Udruge vodiča i pratitelja Međimurske županije. Nikola je završio srednju Ekonomsku školu u Čakovcu, hoteljersko-turistički smjer, Fakultet za menadžment i turizam u Opatiji te nekoliko tečajeva za vodiča. Međimurje mu je jako srcu  drago i u njemu vidi veliki turistički potencijal koji je još uvijek nedovoljno iskorišten.

Cijeli intervju pročitajte  u tiskanom izdanju Međimurskih novina koje od sutra, 22. studenog, može kupiti na prodajnim mjestima diljem Međimurja.

Ostavi komentar