Nevjerojatne emocije, suze radosnice i zagrljaji na dočeku brončanih rukometašica

Točno u podne ispred zgrade Međimurske županije priređen je prijem za brončane rukometašice Stelu i Paulu Posavec.

Obitelj, prijatelji, te članovi i članice ŽRK Zrinski, treneri, trenerice svi su stigli kako bi podijelili cvijeće, radost i sreću ovim sjajnim sportašicama iz Strahoninca. Emocije je teško bilo suzbiti, pa je tako i župan Matija Posavec “prekrašio” epidemiološke mjere i na standardni način čestitao mladim rukometašicama. Suze radosnice potekle su niz obraz Paule Posavec koja je na početku zahvalila svima koji su im velika podrška u ovom sportskom uspjehu.

– Zahvalila bih svima vama koji ste stalno uz nas, koji nas podrite i hrabrite, jer bez vas ovo ne bi bilo moguće. Hvala našoj obitelji koja nas je stalno podupirala, iznimna je čast stajati danas ovdje i biti okrunjen ovom medaljom, kroz suze je rekla mlada rukometašica Paula.

– Stalno spominjemo da uopće nismo svjesne što se to dogodilo zadnja dva tjedna. Mislim da ćemo postati svjesne tek nakon par dana kad se slegnu sve emocije. Sad uživamo u ovim trenucima. Nemamo riječi kojima bi zahvalili svima, ne samo onima koji su nas bodrili kroz prvenstvo, već kroz cijeli život, istaknula je Stela Posavec.

 

Foto: Zlatko Vrzan

 

Ostavi komentar