Neva Novak iz Male Subotice pobjedila na likovnom natječaju Vatrogasne zajednice

Neva Novak
Neva Novak iz Male Subotice

Ovih je dana u prostorijama Vatrogasne škole u Zagrebu održano svečano uručenje poklona pobjednicima natječaja za likovni, literarni i foto natječaj Hrvatske vatrogasne zajednice. Uz pobjednike, njihove mentore te predstavnike vatrogasnih zajednica županija, svečanom uručenju nazočio je glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković i načelnica Vatrogasne škole Ljerka Kopričanec-Matijevac.

U kategoriji predškolskog uzrasta prijavilo se 19 dječjih vrtića sa 156 radova iz 14 županija; u kategoriji učenika od I. do VIII. razreda 73 osnovnih škola s 651 radom iz 17 županija; u kategoriji literarni natječaj učenika osnovnih škola od IV. do VIII. razreda 16 osnovnih škola sa 45 rada iz 8 županija i u kategoriji foto natječaj učenika srednjih škola 3 škole s 6 fotografija iz 2 županije.

Prvo mjesto u kategoriji likovnog natječaja od I. do VIII. razreda osnovnih škola pripalo je Nevi Novak, učenici OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica. U vrijeme nastanka likovnog rada Neva je bila učenica 4. razreda. Njezina mentorica je učiteljica Ljiljana Rinkovec.

Neva 1(1)

Izvor: OŠ Tomaša Goričanca, Mala Subotica

 

Ostavi komentar