0.6 C
Čakovec
Subota, 9 prosinca, 2023

Mlada jahačica, Nesa Ribić, briljirala na Croatia kupu u Peterancu

Ovaj put sudjelujući na dresurnom turniru Croatia kupa na terenima Galop Teama Peteranec, mlada jahačica, Nesa Ribić, pokazala je zavidnu razinu znanja i umijeća u disciplini koja iziskuje kako koncentraciju jahača i konja, tako i tehničku stranu jahanja.

Mlada takmičarka je na grlu Chokolina u svom premjernom nastupu u dresurnoj disciplini pokazala svu raskoš talenta, nadograđenu upornošću i svakodnevnim treningom. Pokazala se doraslom, a i uglavnom boljom i od starijih i iskusnijih takmičara.

U subotu, 2. rujna, zauzela je 2. mjesto na utakmici kategorije E, da bi nakon toga pobijedila u zahtjevnijoj kategoriji A.

U nedjelju, 3. rujna, bila je treća na utakmici kategorije E, a u utakmici Croatia kupa za kadete zauzela odlično 4 mjesto.

Druga jahačica kluba, Šambarek Izabela sa grlom Condoliza B, sudjelovala je na preponskom turniru Evago Teama u Zagrebu na utakmicama visine 80 i 90 cm, skupljajući potrebno iskustvo u preponskom sportu.

Jahači konjičkog kluba nastavljaju sa treninzima kako u preponskom tako i dresurnom sportu nadajući se novim dobrim vijestima s jahališta diljem lijepe naše.

 

Tekst i foto: Marinko Lisjak – Muškatljin

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

Susjed unesrećenog na mjestu nesreće

Tragedija u Orehovici

Čakovečka špica 9.12.2023.

Čakovečka špica 9.12.2023.

Ovo je potpuno nova Toyota Camry

Moto Mrazevi u Čakovcu 2023

Moto Mrazevi brundali Čakovcem