NENAD JURKOVIĆ snimio spot za pjesmu Bankomat

Nenad Jurković
Nenad Jurković

Tridesetogodišnji Nenad Jurković iz Toplica Sveti Martina svoju pjevačku karijeru započeo je 2013. godine snimivši prvu pjesmu Takav sam ja. Pjesma je tada postala popularna u štrigovsko-svetomartinskom kraju, a danas se može pohvaliti čitavim albumom koje je nazvao po prvoj pjesmi.

Iza sebe ima snimljenih 11 pjesama te je u nastajanju i 12. pjesma, kao i snimanje drugog albuma. Prošlog tjedna Nenad je završio snimanje video spota za svoju najnoviju pjesmu pod nazivom Bankomat. S mladom pjevačkom nadom razgovarali smo o njegovim počecima, kako se snašao u pjevačkim vodama te kakvi su mu planovi za dalje.

– Kako i kada je započela vaša glazbena karijera? 

– Pjevati sam počeo 2013. godine. Pjevao sam i prije toga, ali samo za svoju dušu. Od malena sam igrao klavijature i harmoniku, a onda sam odlučio krenuti na stepenicu više. Sada već pet godina pjevam samostalno te sam napravio 11 pjesama, a 12. je u izradi. Protekli tjedan snimili smo spot za moju najnoviju pjesmu Bankomat. Pjesmu smo snimili u hotelu Lifeclass Termi Sveti Martin i okolici toplica. Novi spot bi u javnost trebao izaći u travnju.

Cijeli intervju pročitajte u TJEDNIKU MEĐIMURSKE NOVINE koje od petka, 20. ožujka, možete kupiti na prodajnim mjestima diljem Međimurja.

Ostavi komentar