Nenad Hranilović izabran za predsjednika međimurskog HNS-a

nenad hranilović

Nenad Hranilović izabran za predsjednika međimurskog HNS-a, priopćili su iz stranke  i poslali izvješće s unutarstranačkog izbora koje donosimo u nastavku.

Sukladno odluci Predsjedništva HNS-a po svim podružnicama i županijskim organizacijama, krenulo se u unutarstranačke izbore koji su preduvjet za održavanje Sabora stranke koji će se održati 19. travnja 2020. godine. Taj Sabor izuzetno je bitan za HNS jer će se birati novi Predsjednik HNS i odrediti daljnji smjerovi razvoja stranke te koraci u pripremi parlamentarnih izbora. Županijska organizacija HNS-a Međimurja, kao jedna od najjačih, održala je 11. veljače 2020. godine u dvorani „Zrinski” svoju Izbornu skupštinu. Dolazak aktualnog predsjednika Ivana Vrdoljaka, glavnog tajnika stranke Srečka Ferenčaka, gostiju iz susjedne Varaždinske županije, sjevernog regionalnog saveza, ali i Istarske županije te brojnošću delegata međimurskih podružnica pokazana je snaga i značaj Međimurskog HNS-a. Za novog predsjednika Županijske organizacije HNS-a Međimurja jednoglasno je izabran Nenad Hranilović. Za podpredsjednike su izabrani Ljerka Cividini i Damir Kovačić, a za tajnicu Bernarda Topolko.

Novo vodstvo najjače stranke u Međimurju mora pokazati smjer u kome želimo razvijati Međimurje i Hrvatsku. Mi smo narodna stranka dakle slušamo bilo naroda. Rezultati u boljem svakodnevnom životu međimurskog čovjeka ocjena su našeg rada.

HNS je na vlasti u Županiji gdje podržavamo župana Matiju Posavca koji je do nedavno bio naš član i predsjednik te mu se ovim putem zahvaljujem na svemu što je učinio za stranku i Međimurje.  Kao predsjednik želim ujedinjavati i surađivati, jer samo na taj način možemo ostvariti ciljeve za koje se zalažemo. Kao stranka ne pristajemo na podijele, svađe i raskole jer one nikome nisu donijele dobra. Stalno nas se pokušava svrstati među lijeve ili desne, jer jedna jaka stranka centra ne odgovara tzv. velikim strankama. Međutim zajedništvom, liberalnim stavom i progresivnim idejama mi ćemo i dalje biti važna parlamentarna stranka – istaknuo je Nenad Hranilović.

 

Ostavi komentar