Ne propustite ovu jedinstvenu manifestaciju: Vinski pohod Svetog Jurja stiže 27. travnja!

Općina Sveti Juraj na Bregu u suradnji s vinarima Hortus Croatiae koji se nalaze u Općini, društvo Cipelcug i budućom Turističkom zajednicom područja „Srce Međimurja“ organizira 1. Vinski pohod Svetog Jurja.

Obilježite dane općine na friškom zraku uz dobru kapljicu

Povodom obilježavanja Dana općine Sveti Juraj na Bregu vinari Dvanajščak- Kozol, Munđarov Breg i Turk te seoski turizam Geler pozivaju Vas na Vinski pohod Svetog Jurja. Upoznajte lokalno, a kvalitetno, provedite nezaboravno druženje na friškom zraku i kvalitetnim vinima.

Osnovne informacije o startu i ruti pohoda
Okupljanje svih zainteresiranih je u subotu 27. travnja 2024. godine od 9 sati na Forestland parku u Brezju gdje se mogu ostaviti automobili na parkingu. Pohod obuhvaća tri vinarije i jedan seoski turizam, a prva postaja je kod seoskog turizma Geler Mali Mihaljevec, druga kod vinarije Munđarov breg u Frkanovcu, treća kod vinarije DK Dvanajščak-Kozol u Dragoslavecu, a posljednja vinarija na pohodu je vinarija Turk iz Vučetinca. Nakon posljednje vinarije sudionici pohoda kreću prema crkvi Svetoga Jurja te nakon kratke stanke kod općinske zgrade pohod se nastavlja do početne i završne točke na Forestland parku.

Okrjepa za dušu i tijelo
Pohod prolazi kroz prekrasne šumske staze Općine te na taj način možete doživjeti ovaj kraj iz perspektive koju još nikad niste vidjeli. Duljina pohoda je cca 15 km.
Za sve sudionike Općina Sveti Juraj na Bregu osigurala je okrjepu i 4 bona za degustaciju kvalitetnih vina kod vinarija po Vašem izboru, a završna točka na Forestland parku je ujedno mjesto gdje je vas čeka hrana i završno druženje.

Prijava za sudjelovanje
Sve zainteresirane molimo da se prijave za Pohod Svetog Jurja popunjavanjem e prijave pod naslovom PRIJAVNICA na poveznici Najavljujemo 1. Vinski pohod Svetog Jurja

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE