Ne propustite opake američke aute i pin-up djevojke!

Trash & Burn miting američkih automobila i motora te rock ‘n’ roll festival u Svetom Martinu na Muri ove će se godine održati u pomalo izmijenjenom izdanju zbog korona krize. Umjesto tri dana održava se samo u subotu, 20. lipnja, s početkom u 12 sati na lokaciji autokampa Lapaž u blizini Toplica Sveti Martin.

Festival limitiran na 500 posjetitelja 

Posjetitelje kojih je iz godinu u godinu sve više ponovo očekuju atraktivni američki automobili, motori iz gotovo cijele Europe, pin-up djevojke, burleska nastupi, burn-out, brojni kustom art umjetnici, retro štandovi te nastupi rockabilly i rock and roll bendova.

– Zbog sveopće korona situacije festivali u Hrvatskoj su dopušteni u limitiranom izdanju do 500 posjetitelja. Naš festival trajat će samo jedan dan, u subotu, 20. lipnja te će biti limitiran na 500 posjetitelja, kazali su organizatori.

Također zbog veličine kampa limitiran je i broj vozila do 70-og godišta pa će tako samo vlasnici tih vozila moći ući u autokamp. Broj mjesta u kampu je za samo 40 vozila pa je potrebna prethodna rezervacija.

Ulaz u kamp s američkim autima je besplatan za vozača i suvozača,  dok svi ostali u autu moraju imati kupljenu kartu. Parking za sve ostale američke automobile i motore bit će izvan autokampa. Sam program neće se bitno mijenjati  te vas i ove godine očekuje brdo dobre zabave uz rockabilly, rock and roll bandove, DJ-eve i Tatoo majstore.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 75 kuna, odnosno 10 eura. Pre-party organizira se u petak, 19. lipnja, s početkom u 18 sati. Upad je 30 kuna.

 

Ostavi komentar