Sekeli gulaš još je jedno jelo koje pripada u kuhinju naših baka, a njegova je zastupljenost u međimurskoj kuhinji zaista česta. Naše ga kuharice pripremaju na brojne načine, koristeći se svinjetinom, piletinom, mješavinom jednog ili drugog mesa, ali vrlo često i kobasicama, pri čemu su najomiljenije one domaće.
Naša ovotjedna kuharica, Sandra Zemljić iz Čakovca, pokazala nam je kako se u njenoj obitelji priprema to zdravo, domaće jelo. Sandra je preponosna majka petorice sinova, Petar (26), Filip (24), Mihael (20), David (13) i Vili (9) i svaki je ručak prošao brojna testiranja njenih dragih kritičara, pa je svoju tehniku pripremanja usavršila upravo za svoje sinove, koji za mamu i za njezina s ljubavlju pripremljena jela pronalaze samo riječi pohvale.
Cijeli članak Aleksandre Sklepić, recept i pripremu, donosimo u TJEDNIKU MEĐIMURSKE NOVINE koje od petka, 8. travnja, možete nabaviti na prodajnim mjestima diljem Međimurja.