Napad na policajca kod nas se kažnjava puštanjem napadača!

Ervin Vičević
Ervin Vičević

Načelnik Selnice i županijski vijećnik Ervin Vičević pokrenuo je pitanje sigurnosti u Međimurskoj županiji za vrijeme koronavirusa. Kako navodi, broj novih kaznenih djela koja su se dogodila u ovom razdoblju je zastrašujuća. 

Dok naš narod svakim danom sve teže proživljava zatvorenost kod kuće, svjedoci smo kako se dio romske manjine koja živi na području Međimurja polako vraća svojim navikama kamenovanja kuća, vrijeđanja i kriminalnih radnji, oštar je Vičević.

Pita se zašto nije održana tematska sjednica po pitanju sigurnosti u Međimurju pošto je sjednica bila obećana. Mogla se održati i putem email-a, ističe, budući da su na taj način već održane mnoge sjednice općinskih vijeća za vrijeme koronavirusa. 

Znate li da smo jedina zemlja na svijetu u kojoj se napad na policajca kažnjava puštanjem napadača i pitanje je ima li potrebe uopće se braniti. U svakoj zemlji napad na policajca najstrože se kažnjava, a napadač bez iznimki završava u zatvoru i to dugogodišnjem, navodi u nastavku.

Cijeli članak pročitajte u TJEDNIKU MEĐIMURSKE NOVINE koje od, 30. travnja, možete nabaviti na prodajnim mjestima diljem Međimurja. 

Ostavi komentar