Naložena obdukcija poginulog 60-godišnjaka iz Murskog Središća

Jučer, 1. srpnja 2020. godine oko 18 sati i 30 minuta na državnoj cesti između Žiškovca i Štrukovca, dogodila se prometna nesreća u kojoj je nažalost smrtno stradao 60- godišnji vozač osobnog automobila, izvijestila je PU međimurska. 

> U nesreći poginuo profesionalni šofer koji se vraćao kući

Upravljajući Kijom Sportage, čakovečkih registarskih oznaka, brzinu kretanja nije prilagodio osobinama ceste zbog čega je u zavoju vozilom djelomično sišao izvan kolnika na cestovnu bankinu. Pritom je došlo do zanošenja i silaska vozila izvan kolnika u cestovni jarak te potom i do višestrukog prevrtanja. 

Na mjestu događaja tim hitne medicinske pomoći konstatirao je smrt 60-godišnjeg vozača. Kako bi se utvrdio točan uzrok smrti zamjenica općinske državne odvjetnice naložila je obavljanje obdukcije.

U razdoblju od 18 sati i 55 minuta do 21 sat i 10 minuta državna cesta br. 209 na dijelu između Žiškovca i Štrukovca zbog obavljanja očevida bila je zatvorena te se promet odvijao obilaznim županijskim cestama.

Nadležnom državnom odvjetništvu dostavit će se izvješće o ovoj prometnoj nesreći.

Preminuli 60-godišnji vozač automobila sedma je žrtva na međimurskim prometnicama u ovoj godini.

Mole se očevici opisane prometne nesreće da se osobno jave u Postaju prometne policije Čakovec (zgrada sjedišta Policijske uprave međimurske u Čakovcu, Jakova Gotovca 7) ili da nazovu na broj telefona 192.

Ostavi komentar