Šuderica u Goričanu proglašena je najljepšim općinskim parkom u Hrvatskoj

Laskava titula najljepšeg parka među hrvatskim općinama pripala je Općini Goričan. Izbor je organizirao portal gradonacelnik.hr gdje je u tjedan dana publika na Facebooku glasala za svoje favorite među kojima je i prekrasna Šuderica u Općini Goričan koja je po glasovima publike osvojila prvo mjesto.

Park Šuderica u konkurenciji općina natjecao se s Parkom skulptura iz Ernestinova. Može se reći da se na dobitku i Goričan i Ernestinovo pošto je Park skulptura odnio pobjedu u izboru žirija, a Šuderica je osvojila srca publike.

Ponosan na ovo priznanje je i načelnik Općine Goričan Emanuel Sinković koji je zahvalio na svakom lajku koji je omogućio ovo vrijedno priznanje.

-Drago mi je da smo uspjeli promovirati Goričan i Šudericu na kartu Hrvatske i to na najljepši mogući način. U proteklih godinu dana, uložili smo preko 2 milijuna kuna na dodatne sadržaje na našoj prekrasnoj Šuderici, a sa dodatnim investicijama nastavljamo i dalje, istaknuo je Sinković dodajući kako je ogroman potencijal Šuderice sada i šire poznat.

-Prekrasna priroda naše Šuderice Bogom je dana i to trebamo još više iskoristiti, dodao je načelnik i istaknuo kako ta lokacija zaslužuje jedan lijep ugostiteljski objekt kako bi mještani i posjetitelji sa svojim obiteljima dobili potpuni doživljaj uživanja na najljepšem hrvatskom jezeru.

Izvor: općina Goričan

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE