Najavljene Ljetne noći i noćni turnir u Prelogu

I ove godine Nogometni klub Mladost Komet iz Preloga organizira, 40. po redu, tradicionalni Malonogometni noćni turnir te usporedo s njim Ljetne noći Grada Preloga. Ni ovoga puta neće izostati bogati zabavni program, a 17. srpnja u Parku Mladosti, čeka nas i nastup 4 tenora.

Zbog situacije oko nas, a vezano uz pandemiju koronavirusa, ove se godine turnir održava u skraćenom obliku. Igrat će se od srijede do nedjelje, od 15. do 19. srpnja. Nogometni dio turnira igrat će se kroz kategoriju Med Vulicama i u mlađim dobnim kategorijama.

Pozivaju se ekipe koje se žele prijaviti i dobro zabaviti da se prijave na broj telefona 099/528-4761. Uz turnir Med Vulicama, igrat će i mlađi pioniri (rođeni 2009. i mlađi) i stariji pioniri (rođeni 2005. godine i mlađi). Kotizacija nema ni u jednoj kategoriji.

U svakoj konkurenciji nagrađuju se najbolji golman, igrač i strijelac. Ekipe se mogu prijaviti svakodnevno do 14. srpnja u City baru u Prelogu ili na broj telefona 099/528-4761, gdje se mogu dobiti i sve potrebne informacije. Izvlačenje je predviđeno za utorak 14. srpnja, u Parku Mladosti u Prelogu.

Uz mali nogomet, organizira se i turnir u odbojci na pijesku. Ovdje je prijava za ekipu sto kuna u muškoj i ženskoj konkurenciji, a prijave su moguće na broj telefona 099/528-4761.

Svakodnevno sve posjetitelje očekuje bogata ponuda jela i pića te naravno, puno dobre glazbe. Dođite i uživajte u vrućim ljetnim noćima, mali nogomet i odbojku na pijesku u Prelogu, u Parku Mladosti, od 15. do 19. srpnja.

Kako bi se izbjegle eventualne nejasnoće, organizator, Nogometni klub Mladost Komet, upozorava na određena pravila kod prijava ekipa za turnir Med Vulicama:

 – igrači koji se natječu ne smiju biti mlađi od 15 godina

 – ekipu mogu činiti igrači sastavljeni iz jedne ili dvije susjedne ulice Preloga ili igrači iz nekog od naselja koje čine Grad Prelog (Cirkovljan, Čehovec, Čukovec, Draškovec, Hemuševec, Oporovec, Otok). Kod prigradskih naselja, igrači mogu nastupiti iz cijelog mjesta koje se prijavljuje

 – isto tako, jedna ulica/mjesto može prijaviti i dvije ekipe ukoliko sve raspoložive igrače ne mogu smjestiti u jednu ekipu

 – pripadnost ekipi određuje se adresom stanovanja, porijeklom rođenja u određenoj ulici ili mjestu ili na tradicionalni međimurski način: „tam si otkud ti je žena“

 – svaka ekipa koja se prijavljuje smije imati najviše tri registrirana igrača seniora – organizator uzima pravo provjeriti aktivne registracije u sustavu COMET Hrvatskog nogometnog savez.

 

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

DAN KUCHEN studio otvoren u Čakovcu!

Kome je Stari grad Čakovec sve bio dom?

Stari grad Čakovec – naš dom