Najavljen 24. Međunarodni turnir Međimurec U-14, rušitelj svih rekorda!

turnir NK Međimurec

Najjači hrvatski i jedan od najjačih europskih nogometnih turnira mlađih dobnih kategorija do 14 godina kojeg NK Međimurec iz Dunjkovca-Pretetinca održava od 1999. za svoje 24. izdanje porušit će sve rekorde, javlja Turistička zajednica Nedelišće.

Međimurec U-14 2022. godine bit će održan 13. i 14. kolovoza, a dolazak su najavile brojne europske i svjetske renomirane ekipe.

Kako je na konferenciji za medije održanoj u petak, 15. srpnja u Bedemu čakovečkog Starog grada najavio predsjednik Međimurca i Organizacijskog odbora turnira Mišel Ganzer, nastupit će 16 nikad zvučnijih ekipa.

Na igralištima u Dunjkovcu i Pretetincu tako će nastupati: FC Ferencvaros (HUN), FC Aston Villa (ENG), FC Sparta Prague (CZE), FC Tromsko (NOR), Udinese Calcio (ITA), PAOK (GRE), SK Rapid Wien (AUT), FK Crvena zvezda (SRB), Legia Warszava (POL); FK Adria (JAPAN) i hrvatski klubovi Dinamo Zagreb, Hajduk Split, NK Varaždin, NK Osijek i domaćin NK Međimurec.

PLAKAT-Međimurec u14
Foto: TZ Nedelišće

Ovogodišnje finale koje je zakazano za nedjelju 14. kolovoza bit će igrano u večernjim satima pod reflektorima, a sam turnir bit će igran na dva terena u Dunjkovcu/Pretetincu.

Svečano otvorenje turnira najavljeno je za petak 12. kolovoza u večernjim satima u isušenom jezeru podno zidina Starog grada Čakovca.

 

Ostavi komentar