Najava: Poslovni uzlet Međimurske županije u TICM-u

Poslovni uzlet Međimurske županije Mursko Središće
Ilustracija

Poslovni dnevnik u suradnji s Međimurskom županijom organizira Poslovni uzlet Međimurske županije koji će se održati 26. ožujka  u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje u Čakovcu (Ulica bana Josipa Jelačića 22B). Događanje će otvoriti župan Međimurske županije, gospodin Matija Posavec i glavni urednik Poslovnog dnevnika, gospodin Vladimir Nišević.

Nakon pozdravnih govora uslijedit će Intervju 1 na 1 na kojem će sudjelovati ministrica znanosti i obrazovanja, gospođa Blaženka Divjak i  diskutirati će se na temu korištenja EU fondova u sektoru obrazovanja i znanosti, a potom će se održati četiri predavanja.

Nastavno na panel diskusiju uslijedit će Pregled najavljenih poziva za IRI projekte, kao i stručno predavanje pod nazivom Metalska jezgra – primjeri suradnje poduzetnika i znanstvenika koje će održati gospodin Mario Šercer iz Metalske jezgre Čakovec i gospođa Maša Tomašić iz Razvojno – edukacijskog centra za metalsku industriju Metalska jezgra.

Sljedeće stručno predavanje pod nazivom Digitalizacija poslovanja održat će državni tajnik pri Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta, gospodin Mario Antonić.  U konačnici, predstavit će se najava nove financijske perspektive Europske unije 2021. – 2027., a održat će ga pomoćnica ministrice regionalnog razvoja i fondova Europske unije, gospođa Ana Odak.

Poslovni uzlet strateški je projekt Poslovnog dnevnika pokrenut 2014. godine. Cilj projekta u 2019. godini je zainteresirane građane na regionalnoj i lokalnoj razini informirati o trenutno dostupnim EU programima i EU fondovima u Republici Hrvatskoj, predstaviti im rad institucija uključenih u provedbu EU projekata te im pokazati primjere uspješno provedenih projekata na regionalnoj i lokalnoj razini.

Program konferencije: http://www.poslovni.hr/events/medjimurje2019

Link za prijavu: http://poslovni.hr/prijava-medjimurje2019


Više informacija na:  [email protected] ili na broj telefona: 01/ 6326 064

Ostavi komentar