NAJAVA: Festival nogometa 2020. u Prelogu

turnir prelog
turnir prelog

I ove se godine, jedan od najvećih turnira za mlađe dobne kategorije u ovom kraju Hrvatske igra u Prelogu. Preko stotinu ekipa prijavljeno je za turnir Nogometnog kluba Mladost Komet, koji će se igrati u dvije dvorane, dvorani Osnovne škole Prelog te dvorani Sportsko rekreacijskog centra DG Sport u Prelogu. Predstojećeg će vikenda, 18. i 19. siječnja, Nogometni klub Mladost Komet ugostiti u Prelogu preko tisuću malih nogometaša, na turniru mlađih dobnih kategorija. Igra se u šest kategorija, od najmanjih šestogodišnjaka pa do ekipa u kategoriji U14. Prijavljene su ekipe iz Međimurske, Varaždinske, Koprivničko križevačke, Krapinsko zagorske županije te iz Zagreba, iz Slovenije i Mađarske.

Pozivaju se svi ljubitelji nogometa da pogledaju male nogometaše i uživaju u dobrom društvu i dobrom nogometu. Za sve posjetitelje Nogometni klub Mladost Komet priprema i bogatu tombolu.

– Ovaj je turnir dokaz da dobro radimo s djecom. Ovo je posebna godina za naš klub. Ove godine i naš ljetni „turnir“ i Ljetne noći Grada Preloga, slave četrdesetu godinu postojanja, ističu iz Nogometnog kluba Mladost Komet Prelog.

Ostavi komentar