Nagradni natječaj: Romana Šerkezi prijavila terasu i cvjetnu oazu svekrve Marije Ciglarić iz Dragoslavca

Marija Ciglarić iz Dragoslavca
Terasa i vrt Marije Ciglarić iz Dragoslavca

Svatko ima svoj mali kutak, mir gdje boravi, nešto što ga veseli u životu, a nju veseli proljeće, ljeto kad ona može da sjedne uz svoje cvijeće, svoje ljepotice na terasi i to je Marijin kutak sreće, oaza mira i opuštanja.

Romana za svekrvu Mariju ima samo riječi hvale. Svekrva je vrijedna i jako voli uređivati svoju terasu. U radnom je odnosu gdje će joj ubrzo biti i 38 godina radnog staža. Sve to vrijeme radi u prvoj firmi, i to od svoje mladosti. Kad dođe doma s posla, stavi kuhati kavicu, uzme sladoled te sjedne na terasu između svojih ljepotica i kaže: Sad malo vremena za odmor!

Marija uživa u cvijeću, obožava ga. To je jedan od njezinih oaza mira i njezin kutak gdje ona najviše boravi kad ima slobodnog vremena. No ne samo kad ima slobodnog vremena. Za cvijeće uvijek pronađe vremena da ih pomazi, zalije i malo porazgovara s njima. Jer ako nema volje i ljubavi, onda to nije to.

Svatko ima svoj mali kutak, mir gdje boravi, nešto što ga veseli u životu, a nju veseli proljeće, ljeto kad ona može da sjedne uz svoje cvijeće, svoje ljepotice na terasi i to je njezin kutak sreće, oaza mira i opuštanja.

UKLJUČITE se u naš novi nagradni izazov

Prijavite se i pokažite nam svoj omiljeni kutak u domu i oko njega!

Koje je i kako izgleda Vaše najdraže mjesto u domu, na terasi, u dvorištu, oaza u kojoj se opuštate, u kojoj provodite vrijeme za sebe?

Je li to možda kuhinja, kutak u kojem se odmarate ili čitate, uljepšavate se, provodite vrijeme s djecom ili pak je to mjesto obiteljskog okupljanja? Možda ste restaurirali neki namještaj, uredili zid s obiteljskim fotografijama, posložili knjižnicu, uredili terasu… Prijavite se i otkrijte nam ono što najviše volite u svom domu.

Kako se prijaviti?

Prijave (fotografije omiljenog kutka i nekoliko rečenica zašto Vam je taj kutak najdraži te kontakt-telefon) šaljite na mail: [email protected]

Povratno ćemo Vas kontaktirati i zabilježiti Vašu priču.

 

Ostavi komentar