Nagradni natječaj Moja najbolja baka: Predstavljamo Ružu Horvat iz Dunjkovca

ruža horvat

Međimurske novine pokrenule su nagradni natječaj Moja najbolja baka za koji smo pripremili odlične nagrade. Natječaj je započeo 25. lipnja, a trajat će do rujna, ovisno o broju prijava

U ovotjednom broju tjednika Međimurske novine predstavljamo baku
Ružu Horvat
iz Dunjkovca.

Ružu Horvat iz Dunjkovca na naš je nagradni natječaj prijavio suprug Marijan koji potvrđuje da je njegova supruga najbolja baka na svijetu.

Naša ovotjedna baka, Ruža Horvat, ima čak šestero unuka. Unuka Tena ima 14 godina i ona je najstarija. Unuk Niko ima 12 godina, slijedi 11-godišnja Lana, 9-godišnja Kristijana, 5-godišnji Vito i najmlađi, dvogodišnji Ino. Baka i unuci ispričali su nam kako provode zajedničke trenutke.

– Baka nam jako fino kuha. Obožavamo mariniranu piletinu orly, pohanu piletinu, domaću pizzu, domaću juhu i kremšnite. Volimo s bakom kartati šnaps, a omiljena emisija koju s bakom gledamo je Inspektor Rex. S bakom još i crtamo i slažemo puzzle. Baka je uvijek tu za nas i volimo provoditi vrijeme kod nje, kažu unuci.

Cijeli članak naše novinarke Lee Novaković pročitajte u TJEDNIKU MEĐIMURSKE NOVINE koje od petka, 17. rujna, možete kupiti na prodajnim mjestima diljem Međimurja. 

> Nagradni natječaj Međimurskih novina: Biramo najbolju međimursku baku!

 

Ostavi komentar