Počinje naš nagradni natječaj Čiji je vrt najljepši

I ove godine nastavljamo s tradicijom biranja najljepših okućnica u sklopu natječaja Čiji je vrt najljepši. 

Prošle godine imali smo preko dvadeset prijava na natječaj, a vjerujemo da ćemo u istom ritmu nastaviti i ove godine. Primijetili smo tako da Međimurke i Međimurci sve više u sklopu svog doma uređuju cvjetne, zelene i na sve druge kreativne načine lijepo uređene oaze koje služe za odmor tijela, duše i očiju. Stoga prijavite svoj vrt, dvorište ili okućnicu, ali isto vrijedi i za neki drugi obiteljski cvjetni ili zeleni kutak za opuštanje.

Pokažite svoje cvjetne ideje, neobične biljke i inspirirajte druge! Pošaljite svoju prijavu samostalno, a možete prijaviti i svoje supružnike, roditelje, susjede, prijatelje, kolege s posla ili rođake na naš nagradni natječaj: [email protected] ili telefon: 040/323-600. 

U mailu  obavezno i ostavite svoje ime i prezime, svoj kontakt telefona ili mobitele te adresu kako bismo vas posjetili i fotografirali vaših ruku djelo. U opisu prijave u nekoliko rečenica opišite vrt te nam pošaljite i nekoliko fotografija vrta. 

Molimo naše dosadašnje sudionike natječaja koji su već više puta imali priliku predstaviti  svoj vrt u ovom natječaju da se ovog puta suzdrže od prijave i daju priliku ostalim Međimurcima i Međimurkama. Veselimo se svim prijavama i jedva čekamo da nam otvorite vrata svojih vrtova i okućnica!

NAGRADE ZA NAJLJEPŠI VRT

Za natječaj smo pripremili i bogat nagradni fond: 

  1. Košnja pobjedničkog dvorišta – Košnja Kovačić
  2. Rasadnik Iva – poklon-bon od 500 kuna
  3. Vrtlarija Vijenac – poklon mix trajnica: hortenzija, kana, alstromerija
  4. Rasadnik Stella floris – poklon: šarenolisna vrba

5 i 6: 2 bona od 300 kuna u Međimurki BS (na vrtnom odjelu)

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE