Načelnik Srša ugostio i počastio zlatne Smješkiće

Objavu Općine Sveti Martin na Muri prenosimo u cijelosti.

Dječji vrtić Smješko iz Svetog Martina na Muri nastupio je na 20. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića 23.05.2024. na kojem je ukupno sudjelovalo 17 vrtića.

Mališani su se natjecali u atletskim disciplinama i malom nogometu u kojem su djevojčice osvojile zlatnih pehar i medalje. Mališani u dječjem vrtiću Smješko žive prema načelima zdravog načina života uz svakodnevne sportske aktivnosti, poticanje na vježbanje i kretanje, boravak na zraku te pravilnu i uravnoteženu prehranu te bogatu suradnju sa sportskim udrugama iz općine i šire. Kako Smješkići sami kažu: bitno je sudjelovati i aktivno svaki dan vježbati, a rezultati tada dolaze sami. Svake godine sudjeluju na Olimpijskom festivalu dječjih vrtića te u svojoj sportskoj zbirci imaju mnogo pehara i medalja iz raznih disciplina.

Ove pedagoške godine djeca su bili inicijatori suradnje s Muraken Gym-om iz Murskog Središća te uz suradnju s trenerom Dinkom organiziramo radionice karatea na kojima djeca upoznaju osnove karatea te stječu nova iskustva.

Načelnik općine Sveti Martin na Muri Martin Srša primio je zlatne djevojčice u Općinskoj vijećnici 19.06. te im prenio pohvale, počastio sokovima i sladoledom .

Uz divan sportski prijem te razgovor o potrebitosti kretanja načelnik je djevojčice pohvalio i motivirao za daljnje aktivnosti svim segmentima odgojno-obrazovnog rada što je od izuzetne važnosti na putu prema svestranosti.

Načelnik Srša i Smješkići Načelnik Srša i Smješkići Načelnik Srša i Smješkići Načelnik Srša i Smješkići Načelnik Srša i Smješkići Načelnik Srša i Smješkići Načelnik Srša i Smješkići

Izvor i foto: Općina Sveti Martin na Muri

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE