Na skupu HDZ-a u Čakovcu zazivala se pobjeda

Formalno u Centru za kulturu Čakovec slavila se 34. obljetnica osnutka HDZ-a u Međimurju, ali u stvarnosti to je bio predizborni skup za predstojeće parlamentrne izbore. Na proslavu je došao Andrej Plenković, predsjednik HDZ-a.

Dvorana CZK Čakovec bila je puna, atmosfera nabijena, skandirala se pobjeda. U publici su se vijorile stranačke i državne zastave, a sve podgrijano međimurskim, ali i domoljubnim pjesmama između govora.

Za govornicu su izašli redom Tomislav Marković, predsjednik čakovečke organizacije HDZ-a. Zatim Lovro Horvat, predsjednik mladeži HDZ-a MŽ, Dražen Srpak, gradonačelnik Murskog Središća i saborski zastupnik, Sunčana Glavak, europarlamentarka i predsjednica Žena Katarina Zrinska, Ljubormir Kolarek, predsjednik međimurskog HDZ-a i gradonačelnik Preloga, Anđelko Stričak, nositelj liste HDZ-a u trećoj izbornoj jedinici i predsjednik varaždinskog HDZ-a i varaždinski župan.

Andrej Plenković, predsjednik HDZ-a na vrhuncu skupa, naglasio je da po atmosferi osjeća da će HDZ na ovim izborima biti još jači, a da ovaj, kako se izrazio “kupus”, koji se dogodio na lijevom spektru samo im je olakšao posao.

Zatim se upustio u nabrajanje onoga što smatra postignućima svoje Vlade, uvjeren da će to kapitalizirati na ovim izborima te kazao da očekuje u našoj izbornoj jedinici bolji rezulat od pet mandata koliko su ostvarili na prošlim izborima.

Kako je bilo na skupu pogledajte u Galeriji.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE