Na Međunarodni dan turističkih vodiča besplatno razgledajte grad Čakovec

turisticki vodici
Na inicijativu Svjetskog udruženja turističkih vodiča Međunarodni dan turističkih vodiča, od 1990. godine, obilježava se 21. veljače. Turistička zajednica grada Čakovca u suradnji s Udrugom turističkih vodiča “Međimurski vodiči”, poklanja zainteresiranim građanima besplatan razgled grada. Uz stručno i zanimljivo vođenje vodiča pobliže ćete upoznati zanimljivosti iz prošlosti, priče i legende Čakovca.


Besplatan razgled grada organizira se u subotu, 20. veljače 2021. godine. Okupljanje zainteresiranih građana i posjetitelja je kod čakovečke “vure” u centru grada, a razgledi će započeti u 10 i 11 sati. Zbog epidemioloških mjera broj sudionika po grupi je ograničen.

U životu, a osobito u poslu, moramo biti ljubazni i susretljivi. Upravo je to odlika turističkih vodiča, koji zanimljivim pričama i crticama iz prošlosti i sadašnjosti, neumorno rade na promociji destinacije. Sa željom za puno, puno turističkih vođenja u ovoj godini, svim vodičima čestitamo Međunarodni dan turističkih vodiča, poručuju iz Turističke zajednice grada Čakovca.

Ostavi komentar